Orvosi Rendelő

Célunk a Szajol, Fő út 32/a. projektmegvalósítási helyszínen található, meglévő orvosi rendelő épületének külső-belső átalakítása,a hozzá kapcsolódó szolgálati lakás felújítása, és eszközparkjának fejlesztése oly módon, hogy a II. számú háziorvosi és fogorvosi szolgálat meglévő integrációját a jövőben is fent tudjuk tartani, komplexitását tovább fejlesszük, és a minőségi egészségügyi ellátást biztosítva növeljük a helyi prevencióban vállalt szerepet.

A meglévő rendelő épület nettó hasznos alapterülete 193,58 m2, és 24 helységből áll. Jelen projektben foglalt fejlesztés részeként az épület teljes egészében átalakításra, felújításra kerül az energiahatékonysági célok figyelembe vételével, és megújuló energiaforrás hasznosításával, illetve megvalósul a komplex akadálymentesítése is, melyet követően válik lehetővé a szakmai fejlesztés.

A projektmegvalósítás helyszínét jelentő rendelő épületben elérhető egészségügyi szolgáltatások komplexitásának tovább fejlesztéseként két új, a településünkön eddig nem működő egészségügyi szolgáltatást (fizikoterápia, dentálhigiénia) fogunk elérhetővé tenni. Új fizikoterápiás, gyógytornász kezeléseknek helyt adó helyiséget kívánunk kialakítani, ami nagy előrelépést jelent a házi ápolás keretében elvégezhető rehabilitáció területén.

A prevenció területén a fogorvosi ellátásban fontos az ép fogak megtartásában a dentalhigiéniai kezelés, külön helyiség biztosításával.

A jelenlegi alapellátás keretein belül, a fogászati alapellátás rendelési idejétől függetlenül történne ez az ellátás. A fejlesztés részét képezi továbbá a rendelő épületben található szolgálati lakás felújítása is.

Közbeszerzési iratok

Ajánlattételi felhívás módosítása

Közbeszerzési Eljárási Dokumentum

Költségvetés

Megújuló energia

Szolgálati lakás felújítás

Épületgépészet

Építészeti

Elektromos szolgalati lakas

Átalakítás rendelők

Akadálymentes parkolók

Elektromos

Építész

Épületgépészet